Poultry The implications of breeder diets on the progeny
Sản phẩm khuyên dùng
Máy thổi khí AT thiết kế nhỏ gọn, lưu lượng khí lớn, áp suất mạnh. Phù hợp để lắp đặt sục khí ao nuôi tôm, trại giống, ương tôm, nuôi tôm nhà màng …
Sản phẩm khuyên dùng
Tima - Tủ điều khiển ứng dụng mạng không dây LoRa. Tima sử dụng giao thức truyền dữ liệu không dây tầm xa LoRa điều khiển thiết bị như máy bơm nước, động cơ điện…
Sản phẩm khuyên dùng
Chúng tôi tự hào giới thiệu Ống thông khí Nano-Tube bọt khí mịn, oxy hoà tan cao, cải tiến quan trọng để khuếch tán oxy hoà tan trong nước phục vụ nuôi tôm công nghệ cao.

The implications of breeder diets on the progeny

Author Jane Byrne, publish date Monday. December 30th, 2019

The implications of breeder diets on the progeny

Despite advances in genetics and management, metabolic and skeletal disorders are common among commercial poultry, leading to high mortality rates and large financial losses for producers.

The situation is further exacerbated by increasing restrictions on antibiotic growth promoters used to make birds resilient to intensive production processes.

Increasingly, though, there is interest in seeing if birds can be set up for success in the egg, to help minimize the need for treatment interventions later on, to improve efficiencies and to make the industry more sustainable.

Dr Elijah Kiarie, assistant professor, University of Guelph, in Canada will be presenting on the benefits of perninatal nutrition for poultry, how it can improve growth, productivity and welfare.

Omega-3 fatty acids (FA) and yeast derivatives

His presentation will reveal the findings of new research into perinatal nutrition and the lifelong impact of feeding breeding poultry and their progeny with functional dietary components, namely omega-3 fatty acids (FA) and yeast derivatives.

Dr Kiarie will discuss the critical importance of the embryo to post-hatch interface for physical development, productivity and welfare.

He will also provide insights on the impact of omega-3 fatty acids on skeletal development in embryo to early chick and point of lay. He will also look at transgenerational impact of omega-3 fatty acids on growth performance and breast yield in broiler chickens.

Dr Kiarie will also share his expertise on how feeding breeding broilers with yeast bioactives impacts hatching egg yolk antibodies concentration, progeny growth performance and resistance to coccidiosis.

Join us at YAN20​​ in Amsterdam on 3-4 March 2020 to hear this University of Guelph speaker along with a raft of industry and academic experts on the benefits of early life feeding for pigs and chickens.


Sản phẩm khuyên dùng
Máy thổi khí AT-80 đang rất được ưa chuộng hiện nay trên thị trường, lưu lượng khí lớn, hoạt động mạnh mẽ.
Sản phẩm khuyên dùng
Tima - Tủ điều khiển ứng dụng mạng không dây LoRa. Tima sử dụng giao thức truyền dữ liệu không dây tầm xa LoRa điều khiển thiết bị như máy bơm nước, động cơ điện…
Precision nutrition boosts environmental sustainability of poultry production Precision nutrition boosts environmental sustainability… Activity level of broilers decreases as birds age Activity level of broilers decreases…