Poultry Poultry performance improves over past decades
Lưu bài viết Bài viết đã lưu
Sản phẩm khuyên dùng
Máy thổi khí AT thiết kế nhỏ gọn, lưu lượng khí lớn, áp suất mạnh. Phù hợp để lắp đặt sục khí ao nuôi tôm, trại giống, ương tôm, nuôi tôm nhà màng …
Sản phẩm khuyên dùng
Máy thổi khí Fujio là kết quả của quá trình nghiêm cứu chuyên sâu về nguyên lý áp suất, khí nén và điện năng. Không sử dụng dầu nhớt và độ bền đã được kiểm chứng.
Sản phẩm khuyên dùng
Khuếch tán khí Fi được thiết kế đặc biệt, hai đường Ống Nano-Tube song song và thông nhau, áp suất tạo ra đủ lớn dẫn đến bong bong khí, đồng đều trên khắp mặt ống.

Poultry performance improves over past decades

Tác giả Peter Best, ngày đăng 14/06/2018,
Lưu bài viết Bài viết đã lưu

Poultry performance improves over past decades

Advances in modern layer performance mean gains of almost three extra eggs per bird annually.

Bird performance in the commercial poultry industry has shown a staggering improvement over recent decades. Modern broilers weigh about 2.5 kg at 39 days, with a live-weight feed conversion ratio of 1.6 kg of feed per kilogram of body weight gain. Laying hens in modern commercial flocks typically produce about 330 eggs per year with a FCR of 2 kg of feed per kilogram of eggs produced.

Dramatic progress in reducing the time taken by broiler chickens to reach market weight has been evident throughout the past 50 to 60 years (see chart 1). Since the early 1960s, broiler growth rates have doubled and their FCRs have halved.

The change in U.S. broiler performance from 1925 to the present day has been charted by the U.S. National Chicken Council as in table 1.

Advances in egg production

The performance of modern layers has advanced at a rate of almost three extra eggs per bird, per year. Genetics specialists believe that white-egg layers could ultimately produce 520 eggs as a hen-housed average and that the horizon for brown-egg strains could be 480 eggs.

Currently, hen performance parameters at egg production sites have been defined by American consultants as including an average flock production rate of 80%, equivalent to 350 eggs per hen housed. The parameters also show 90% as the livability rate during the laying period, from 16 weeks to 72 weeks.

Such calculations give an insight into the scope for further improvement in egg production at the world level, since the current global average has been calculated at only 185 eggs produced per laying hen.

Comparing feed conversion rates

With the recent rise in feed costs internationally and forecasts that costs will remain high, the bird’s ability to convert nutrients is a particularly important aspect of overall performance efficiency. A broiler marketed at 2.5 kg may be credited with a live-weight FCR of 1.9:1, which in other words means it ate 4.75 kg of feed in reaching that end weight. But assuming a weight yield of 75% at slaughter and that 10% of carcase weight is represented by bones, together with a typical cooking loss of 20%, the 2.5 kg live would be 1.35 kg of edible meat. In that case, its conversion of feed into edible meat would be 3.52:1.

By comparison, a laying hen may eat 11 kg of feed in producing 5 kg of eggs. This would indicate her FCR as being 2.2:1. Assuming the edible contents of a 60-gram egg weighs 55 grams, the feed conversion for this production becomes 2.4:1. The extent of cooking losses may be 2%, so the FCR for the edible content would become 2.45:1.

According to “FAO Food Outlook 2010,” citing Pym et al., 2008, worldwide gains already made in the production of poultry meat and eggs are due largely to genetic selection in the nucleus of breeding flocks and a rapid improvement transfer to commercial crossbred progeny. Bird health, robustness, and product quality and safety have improved in-line with rises in productivity, as a result of the application of breeding, feeding, disease control, housing and processing technologies. Disease challenges can greatly reduce efficiency, but improvements in vaccination, nutrition and biosecurity have succeeded in limiting this impact.

Broiler snapshot

In a survey of results for 30 million broilers in Brazil grown to an average weight of 2.77 kg, the birds recorded an FCR of 1.8:1 and gained 60.3 grams of body weight daily, while the mortality rate was under 3.5%. 


Rao vặt

Điện thoại của bạn
20/07/2019 4:09 PM
Giá [[ 1 | number]]
Địa chỉ liên hệ của bạn
Màng nhà kính politiv israel, politiv pe, màng pe nhà kính politiv,công ty nhập khẩu màng kính
Thích (0) Liên hệ (0) Làm mới (0)
Điện thoại của bạn
20/07/2019 3:32 PM
Giá [[ 1000 | number]]
Địa chỉ liên hệ của bạn
Lưới chắn côn trùng nhà kính, lưới làm nhà lưới, cách làm nhà lưới đơn giản, nhà lưới nhà màng
Thích (0) Liên hệ (0) Làm mới (0)
Điện thoại của bạn
20/07/2019 1:45 PM
Giá [[ 1000 | number]]
Địa chỉ liên hệ của bạn
Công ty nhập khẩu thiết bị tưới tự động,tưới tự động tại hà nội
Thích (0) Liên hệ (0) Làm mới (0)
0916161942
19/03/2019 4:32 PM
Giá [[ 0 | number]]
43/7B, Ấp 6 , Nguyễn Văn Bứa, Xuân Thới Thượng, Hóc Môn, TP.HCM
Vi sinh, Enzyme xử Lý Nước, Cắt Tảo Trong Ao Nuôi Tôm Cá: TEXZYME ARC
Thích (1) Liên hệ (0) Làm mới (4)
0916168200
09/05/2019 2:44 PM
Giá [[ 0 | number]]
43/7B Nguyễn Văn Bứa, ấp 6, xã Xuân Thới Thượng, Hóc Môn, Tp.HCM
Men đường ruột, men tiêu hóa Neozyme FF giúp cải thiện đường ruột tôm
Thích (0) Liên hệ (0) Làm mới (2)
Điện thoại của bạn
19/07/2019 1:24 PM
Giá [[ 1 | number]]
Địa chỉ liên hệ của bạn
Nhà lưới nông nghiệp, vật tư nhà lưới,mẫu nhà lưới đơn giản,tự làm nhà lưới
Thích (0) Liên hệ (0) Làm mới (0)
Sản phẩm khuyên dùng
Hàm lượng protein cao 27.2g/ 1 serving 30g chiếm tỉ lệ 90,6% với 100% Whey Protein Isolate tinh khiết.
Sản phẩm khuyên dùng
Hàm lượng protein cao 27.2g/ 1 serving 30g chiếm tỉ lệ 90,6% với 100% Whey Protein Isolate tinh khiết.
Everything You Need to Know About Duck Eggs Everything You Need to Know About Duck Eggs 10 ideas that will change poultry nutrition and health 10 ideas that will change poultry nutrition and…